Като повечето жени и аз не обичам да изхвърлям храна, така че често се налага да оползотворявам продукти, пише кулинарката Инна Георгиева от сайта hera.bg.

Случаят с присъствие на пуешко в тези дробчета е такъв, но комбинацията е чудесна, за нея разбрах от майка си.

От jenata.blitz.bg вече ви показахме как да си направите пилешки пилаф в тиган, заради който направо ще си оближете пръстите. Споделихме ви и за вкусната рецепта за шоколадов кекс в чаша, който става само за 2 минутки.

Вече съм ви споделяла, че се изхитрявам да правя дробчетата на фурна, вместо на тиган и че според моя вкус така стават пъти по-добре.

Вижте как да приготвите вкусни пилешки дробчета, по които ще полудеят всички, които ги пробват, на jenata.blitz.bg