Жителка на американския град Канзас Сити се скара със сестра си и неочаквано разбра, че е оцеляла жертва на аборт, пише The Sun.

През 1970 г. 19-годишната Рут била в седмия месец на бременността си, когато майка й я накарала да направи аборт с помощта на физиологичен разтвор. Операцията обаче преминала неуспешно и плодът оцелял.

Разбирайки за неочаквания развой на събитията, майка й накарала лекарите да не казват на Рут, че бебето е живо и настояла да изхвърлят новороденото като медицински отпадък.

Една от медицинските сестри съжалила бебето и го настанила в отделението по интензивни грижи за новородени. Момиченцето оживяло и след два месеца било осиновено от Рон и Линда.

Въпреки упреците: Жена танцува на пилон с 20-сантиметрови токчета до 9-тия месец на бременността (СНИМКИ)

Съпрузите, които вече имали една дъщеря на 4 годинки, нарекли бебето Мелиса. Осиновителите й осигурили щастливо детство и решили да не крият от нея, че не са й биологични родители. 

Когато Миси навършила 14 години, се скарала със сестра си, която в яда си й казала: „В крайна сметка, моите родители са ме искали”. Линда побързала да успокои разстроеното момиче и му обяснила, че е жертва на неуспешен аборт.

Какви страшни последици нанася жестоката истина върху живота на Мелиса и как завършва тъжната й история, четете в jenata.blitz.bg.