Празникът на влюбените стартира с „Революция на цените”! В периода 14-17 февруари в Еmag се провежда кампанията „Революция на цените”. Онлайн ритейлърът е включил над 3500 оферти. Ако все още не сте избрали подарък за любимия човек, то сега е моментът да се потопите след хилядите предложения и да изберете подходящия. Ето няколко идеи от нас!

Смартфон Lenovo A7010, Dual SIM, 32GB, 4G, Black

Зарадвайте себе си или любимия човек с Lenovo A7019. Моделът е с 5,5 – инчов, Full HD дисплей. Създаден е за възпроизвеждане на мултимедия. Благодарение на ясните си цветове, ще се насладите на ясни и реалистични игри, видеа и изображения. Смартфонът има вградена опция за in-plane-switching (IPS), която осигурява 180-градусов широкоъгълен изглед.

Разгледайте офертата за Lenovo A7010 тук!
 


Lenovo A7010 ще ви осигури звуково изживяване на различно ниво. Има вградени два високоговорителя, гарантиращи чист и богат звук, без смущения.
Записвайте видео и видео чатове без проблем с високо качество на звука и без страничен шум. Устройството има конфигурирана 3-микрофонна система, която филтрира шума.
Запаметете спомените си през обектива на  13-мегапикселовата камера с автоматичен фокус. А, за спиращи дъха селфита, смартфонът има 5MP предна камера.

Разгледайте офертата за Lenovo A7010 тук!

 

eBook четец Pocketbook Basic 2, 4GB, Сив

PocketBook Basic 2 – идеален подарък за всеки и за всеки повод. Бърз и лесен достъп до любимите ви книги по всяко време.
Устройството е опростено и удобно за използване. Има вграден процесор с честота 1GHz и RAM памет от 256 MB, чрез които ще се насладите на плавна работа и бърза реакция.

Разгледайте офертата за Pocketbook Basic 2 тук!
 


PocketBook Basic 2 разполага с акумулаторна батерия, която след пълно зареждане издържа почти 1 месец. А за да можете да поберете цялата си библиотека, четецът има вградена 4GB вътрешна памет с възможност за увеличаване до 32GB.

Разгледайте офертата за Pocketbook Basic 2 тук!
 

Телевизор LED Smart Samsung, 70" (176 см), 70KU6072, 4K Ultra HD

Подарете си наситени и естествени цветове с LED Smart Samsung! Висока скорост и добри характеристики. Телевизорът е с четириядрен процесор и 70-инчов дисплей.

Разгледайте офертата за LED Smart Samsung, 70" тук!

Цветове близки до реалните

Разработената от Samsung технология – PurColour, доближава цветовете и изображенията до реалните. Дисплеят е UHD и е с 8 милиона пиксела, което е 4 пъти повече в сравнение с Full HD. Разполага с 4 пъти по-висока разделителна способност от тази на Full HD.Ultra Clean View е функция, която анализира съдържанието, филтрира и намалява шума. По този начин ще се насладите на високо качество, дори ако видеоизточникът е с по-ниско качество от FHD. Технологиите за UHD премащабиране и затъмняване оптимизират автоматично съдържанието до нивата на UHD, като подобряват цветовете и яркостта до получаване на точни и ясни изображения.
С помощта на приложението Samsung Smart View много лесно можете да прехвърляте снимките, видеоклипове и др., на телевизора, а чрез вградената безжична локална мрежа имате лесен достъп до Интернет за да ги споделяте с близки и приятели.

Ускорете работата на телевизора с Tizen – осигурява кратко време на стартиране и бърз достъп до Live TV.
Пълно мултимедийно изживяване за всекидневната ви.

Разгледайте офертата за LED Smart Samsung, 70" тук!