И тази година по време на коледните и новогодишни празници всички магазини на А1 в страната ще бъдат на разположение на своите клиенти. А1 магазините в молове и в други търговски обекти ще работят със стандартното си работно време на 22, 23, 26 и 30 декември, а на 24 и 31 ще са отворени до 17:00 часа или до приключване на търговския обект (ако затваря по-рано).
 
А1 магазините, извън търговски обекти,  ще работят извънредно – на 22 и 23 декември със стандартно работно време, а на 24, 29, 30 и 31 декември ще бъдат отворени за потребители от 10:00 до 17:00 часа.
 
Единствените почивни дни за обектите на телекома ще бъдат 25 декември и 1 януари. Клиентите ще могат да плащат своите сметки и да правят покупки и с приложението Моят А1 денонощно по време на празниците.
 
Всички магазини на А1 предлагат на своите посетители стилни решения за предстоящите празници –  смартфони, таблети, телевизори, лаптопи, умни часовници, музикални тонколони и още много възможности за подаръци. Те са достъпни и на a1.bg, където освен поръчки на устройства, потребителите могат да се абонират и за мобилни, фиксирани и дигитални услуги. 
 
A1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Телекомът предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, включително три собствени спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2 и MAX Sport 3, платежни услуги, собствена платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на 5 милиона клиенти. През 2017 г. A1 България отчита приходи от 431,2 милиона евро, а сравнимата EBITDA e 130,1 милиона евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 24 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия (А1), България (A1), Беларус (velcom), Хърватия (Vipnet), Словения (A1 Slovenia), Сърбия (Vip mobile) и Македония (one.Vip). Приходите на A1 Group за 2017 година са 4,38 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,4 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – третият по големина доставчик на мобилни услуги в света.