Кандидатът за кмет на Община Русе, издигнат от ПП ГЕРБ, инж. Диана Иванова разговоря с жители на кварталите „Долапите“ и „Средна кула“ снощи. На срещата присъстваха още кметските наместници, областният координатор на ПП ГЕРБ – Русе и народен представител Пламен Нунев, общинският ръководител Росен Даскалов, кандидати за общински съветници.


„Кварталите и малките населени места ще станат китни центрове, това е заложено в нашата Програма с мисъл към хората. Защото много наши съграждани работят в Русе, но предпочитат да живеят в „Средна кула“, „Долапите“, в Басарбово и малките населени места. Едно от първите неща, които ще направя като кмет на Русе е да създам звено в Община Русе за директна работа с кметовете на малките населени места и кметските наместници.


Инж. Диана Иванова разговаря с гражданите от двата квартала и за инвестицията по ОП „Околна среда“ за изграждане на нови водопроводи и канализация, с което ще се разреши дългогодишният най-голям проблем на жителите на „Долапите“ и „Средна кула“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!