Тялото на 39-годишния бизнесмен Петър М. от Бургас, за чиято потресаваща кончина се съобщи на 1 септември, все още се намира в моргата на отделението по Съдебна медицина към УМБАЛ-Бургас, информира "Флагман".

Веднага след аутопсията на 2 септември, издъхналият при практикуване на нестандартна сексуална техника, е трябвало да бъде погребан от близките му. Уговорката била за опело на 3 септември, но изненадващо за семейството, наблюдаващият прокурор по образуваното дело забранил освобождаването на тялото.

Тогава разследващите са нямали съмнение, че Петър М. жертва на грешка в сублимния момент на оргазма, тъй като не е успял да контролира дишането си.

Отпадна вероятността с него да е бил сексуален партньор, тъй като майка му Таня е била категорична, че входната врата на апартамента била заключена отвътре и било невъзможно външен човек да се изниже по този невероятен начин.

И до този момент от ОДМВР и Прокуратурата не предоставят информация по това разследване, което в първите дни от смъртта на бизнесмена се считаше за приключено – липсваха данни за фатален гост в спалнята му.

Резултатът от първата аутопсия в крайна сметка е показал, че сексуалният маниак е бил удушен от прекомерно затягане на кожената каишка на врата му, а не от пластмасовото топче. То е било закрепено с връв около врата му и е било поставено в устната кухина, за да попречи на издаването на стонове, които да бъдат чути в съседната стая, където спяла майка му.

Експертите са огледали кожените колани на глезените и китките му, които се оказали недостатъчно стегнати. От това можело да се предположи, че връзването им е извършено от самата жертва.

Има ли намеса на друг човек, който да е затегнал каишката на шията му в последния момент преди настъпването на оргазма му?

Ето това до днес не е окончателно разкрито. По информация предстои втора аутопсия, от което би могло да се направи извод, че криминалистите не изключват, все пак, участие в половия акт на мистериозен партньор, който би могъл да бъде както жена, така и мъж, по подобие на ужасната смърт със затегнатите свински опашки на съпруга на Мис България Анита Мейзер.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!