Министърът на отбраната Николай Цонев и началникът на Генералния щаб на Българската армия генерал Златан Стойков ще посетят утре, 19 март, военноморската база Бургас, съобщиха от МО.
В 15.00 часа Цонев ще открие Център за индивидуално социално обслужване (ЦИСО) и Дневен център за ветерани на Министерството на отбраната и Българската армия.
Проектът “Център за индивидуално социално обслужване” включва изграждане на 12 центъра в големите военни гарнизони: София, Пловдив, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Бургас, Варна, Шумен, Велико Търново, Плевен, Карлово и Казанлък. Центровете за индивидуално социално обслужване имат за цел осъществяването на непосредствен контакт на всички категории потребители на социални услуги от системата на Министерството на отбраната и Българската армия за реализиране на техните социални права и потребности.
Във военния клуб са поканени и представителите на четирите военнопатриотични съюза, на които по повод инициативата „100 години независимост”, ще бъдат връчени почетни карти на офицери от резерва. /БЛИЦ