За удобство на пътниците, от днес (11-ти август), „Български държавни железници” ЕАД въвеждат допълнителни временни промени в разписанието на два пътнически влака между Дупница и Кулата. Промените са свързани с подобряване на обслужването на пътуващите с тези влакове по време на извършвания ремонт в участъка между Делян и Дяково.
От посочената дата, с променено разписание ще се движи пътническият влак № 50133 от Дупница за Кулата, който ще заминава с 25 минути по-рано от Дупница, т.е. в 16:40 ч. и ще пристига в Кулата в 19:10 ч. Другият влак с промяна в разписанието си е пътническият влак № 50132 от Кулата за Дупница, който в момента се движи по съкратен маршрут само между Генерал Тодоров и Дупница. Този влак отново ще тръгва от Кулата в обичайния си час, т.е. в 15:30 ч., но през останалите гари по своя маршрут ще минава с 2-3 минути по-рано.
За подробна информация клиентите на “Български държавни железници” ЕАД могат да се обръщат към гишетата “Информация” и билетните каси в съответните железопътни гари. /БЛИЦ