“Мислим да го съдим! Не може повече да продължава тази атака срещу ДПС! недопустиво е да се говори така безотговорно пред нацонална медия! Недопустимо е да се сипят клевети. Убеден съм, че тази лавина на анти-ДПС говорене е организирана. Прокуратата час по-скоро трябва да разнищи случая”, каза лидерът на ДПС Ахмед Доган пред “Труд”.
Той бе видимо изумен от твърденията на Караали. Караали нкога не е работил в централата на ДПС в София, отсече лидерът на движението. “Първо искам да се запозная с твърденията му”, каза пред “Труд” зам.-шефът на ДПС Касим Дал, потърсен за коментар.
Припомняме, че Керим Караали се представи за предшественик на покойния вече началник на кабинета на Ахмед Доган, Ахмед Емин.
Караали обяви, че ДПС се финансирало от мафиоти. Той твърди, че партията е била посредник на руския "Газпром" за сделки с петрол с Турция, както и че самият той е бил шеф на бизнесцентъра на ДПС.
Караали заяви, че в края на 90-те години е получавал суми между 1000 и 3 000 долара от бизнесмени, за да им урежда срещи с Доган, а парите отивали в касата на Доган. /БЛИЦ