Тв водещият Димитър Цонев продава вестници на Орлов мост, заради загубен бас, съобщава "24 часа". "Вестници, моля. Последните новини само за 80 стотинки", подвикваше той. Допреди няколко години гласът на този вестникопродавец съобщаваше новините от екрана на БНТ.

Бившият водещ "По света и нас" Димитър Цонев облече светлоотразителната жилетка, хвана наръч вестници и се гмурна в уличната икономика.
В 11,00 часа днес той тръгна между колите на Орлов мост с 20-ина всекидневника. "А Митко Цонев!", шашваха се шофьорите, подавайки стотинките.
Водещият се хванал на бас миналата неделя пред очите на зрителите. Тогава станало дума за трабантите , като символ на социализма. "Но тази кола изчезна като превозно средство. В София да са останали десетина", каза Цонев в предаването. Участникът в предаването Николай Барулов го опроверга и се басира с Цонев, че само за час може да докара 10 трабанта край НДК. Не 10, а 12 трабанти се събрали за 60 минути и даже си организирали мини рали. Верен на дадената дума Цонев купил 20 всекидневника и тръгнал да изпълнява баса. Преживяванията му ще бъдат показвани тази неделя в 6-часовото му предаване. /БЛИЦ