ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Нищо от това, което се случва в ЦСКА в последните дни, все още не е станало официално ясно на БФС, научи БЛИЦ. Дори и съботните новини не са пратени като официално уведомление на "Иван Асен II" под формата на факс, телефонно обаждане или каквото и да било.

"Не можем да коментираме едно интервю, в което се говори за фалит. Едно дружество не се фалира от днес за утре и чрез медиите. Нямаме нищо черно на бяло като документи за случващото се в ЦСКА", заяви вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев. "Хипотезите са много, всеки говори и пише нещо, а това са само предположения, които няма как да коментираме", допълни дясната ръка на Борислав Михайлов. Само преди няколко дни Фурнаджиев заяви следното: "Няма да правим проблеми Нефтохимик да бъде преобразуван на ЦСКА 1923. Това, че двата клуба са от различен регион, не е фактор." На въпрос на БЛИЦ, каква е позицията на БФС при подобно развитие на нещата, ЦСКА да поиска да остане в "А" група с лиценза на Нефтохимик, Фурнаджиев заяви: "Пак трябва да коментираме какво би станало, ако еди какво си. Това, което чета, е, че от Бургас не искат да дадат лиценза си".

Наши източници припомниха, че лицензирането за новия сезон 2013/14 приключи, а Нефтохимик вече заяви стадиона в Бургас за домакинските си мачове. Т.е. дори и бургазлии да преместят седалището си в София и след това да бъдат прекръстени на ЦСКА, БФС трябва да разреши проблема със стадиона, на който ЦСКА ще играе мачовете си./БЛИЦ