„Останах шокирана, след като видях как някакви си четири момчета се появяват пред камерите и обявяват, че ЦСКА трябва да играе в „А” окръжна група, защото така мислели всички фенове на тима”, заяви пред БЛИЦ д-р Мими Маркова, член на фенклуба на „армейците” в Айтос.
 
„Всъщност не съм само шокирана, аз съм възмутена. Как така някои ще говорят от името на „червена” България? Ама 40 фенклуба стояли зад тях?! Чакайте малко! Ами аз ще контрирам, че 70 фенклуба стоят зад мен и зад всички, които сме твърдо зад позицията ЦСКА да остане само и единствено в „А” група. Прав е Гриша Ганчев, след като каза, че мястото на ЦСКА е в елита.
 
Не искам да ни пращат в „А” окръжна. Нима това заслужаваме – да играем по чукарите и срещу аматьорите, които до 17 часа са били на работа.
 
Значи за Велбъжд (Кюстендил) и Локомотив (Пловдив) едно време можеше, за Берое – също, а за ЦСКА – не.
 
Разбира се, аз много добре знам откъде започнаха проблемите. От „Титан”. Тогава бе дадено началото на голямото затъване на ЦСКА. Вижте само какви дългове имаме. Не може някакъв си футболист, чието име не мога да произнеса, да е изиграл две минути с червената фланелка и сега да му се плащат 800 000 лева. Това е безумие”, категорична бе д-р Маркова, която е една от най-известни невролози в Югоизточна България.
 
„Червената” дама подкрепи и Дучето. „Същите тези четири момчета отсякоха, че Димитър Ангелов не трябвало да стъпва повече на „Армията”. Как е възможно да се поставят такива ултиматуми – стадионът да не би да е техен или на бащите им?!”, възмути се Мими Маркова.