Христо Стоичков обратно в ЦСКА. За този вариант съобщи един от новите шефове на "армейците" - Александър Тодоров. По-рано стана ясно, че групата бизнесмени, известна като "Червени шампиони", се разбра с "Титан" и от утре стъпва в длъжност на "Армията". БЛИЦ вече ви съобщи, че за треньор отново ще бъде назначен Стойчо Младенов, който тепърва ще прави селекция и набързо ще трябва да окомплектова боеспособен отбор.

"Единственото, което мога да кажа е, че тази вечер преговорите тръгнаха в добра насока. Уточнихме параметрите и вече навлизаме в детайли. Трябва да допишем предварителното споразумение и след това започваме финализирането. Бяхме на преговори с г-н Иво Иванов и неговия екип, в сградата на "Титан". Декларацията им е коректна. Това изявление е пуснато още преди сделката ни. След това вече дори влязохме в детайли и сме се разбрали за по-голямата част от нещата", заяви пред "Канал 3" Александър Тодоров, който заедно с Александър Томов представляват групата "Червени шампиони", в която освен бизнесмени, влизат и много бивши футболисти и легенди на клуба.

"Утре ще оформим категоричното споразумение. Винаги човек трябва да е нащрек при такива сделки. Така и ще бъде. Това нещо "ЦСКА 1923" не представлява интерес за нас. Това не стои на дневен ред. Говорим само и единствено за ЦСКА. Стойчо иска само да изчака предварителното споразумение, след което ще започне работа. Това са нормални неща, разбирам го. Обещанието е, че той ще води отбора. Вариантът Христо Стоичков да дойде на "Българска армия" не е отпаднал. Дайте обаче всичко да е финализирано и после ще говорим кой, какво", продължи Тодоров.

В неделя вечер обаче Стоичков каза, че вече му е писнало и напуска ЦСКА. След настъпилите промени обаче нищо чудно Камата отново да се озове на "Армията", а както БЛИЦ отдавна ви съобщи Стойчо Младенов също е зад него и има вариант двамата да работят заедно.

"Не искам да разкривам други имена, които участват в групата ни, освен Александър Томов. Нормално е да искаме съвети от него, той е специалист в тази сфера. Аз вече казах - Гриша Ганчев няма как да участва при нас. Няма как да има два отбора. Не искам да говоря за бъдещи неща. Ако иска да ни преотстъпи някои футболисти, сме окей", продължи Александър Тодоров.

"Сделката реално ще бъде финализирана не по-рано от 15-20 дни, считано от днес. Една голяма част от делата, които има клуба до момента, ще си ги води "Титан". Ще докарам преговорите до своя край и след това се оттеглям. Имам си бизнес и нямам намерение да се занимавам отново с футбол. Бил съм изпълнителен директор на ЦСКА преди 5 години, знам какво мога да очаквам и не го искам. Няма как да не ни притеснява, че няма да играем в Европа, ще се борим с всички сили да опростят тежкото наказание, но пак казвам - за момента всичко е в бъдеще време. Искаме да направим ЦСКА публично дружество. Ще се боря за това. Това е съкровената ми мечта", заяви още Тодоров.

ЦСКА продаден, Стойчо се връща в тима!

Томов пред БЛИЦ: Да, сделката за ЦСКА е на финалната права