Сериозен скандал е избухнал в съблекалнята на националния отбор след загубата с 1:2 от Норвегия в евроквалификация, играна в понеделник, пише „Тема Спорт“. Второто поредно поражение е разделило тима на групички, които са си разменяли реплики на висок тон.
 
В състава са се оформили два лагера. Едната група е обединена около обявените от Йордан Лечков за звездите на отбора – Ивелин Попов, Станислав Манолев и Георги Миланов. С тях са още Николай Михайлов, Петър Занев и Илия Миланов. В другия лагер са останалите играчи.
 
Разривът в отношенията на националите е повлиян от двете поредни загуби и от факта, че лидерите не поемали своята отговорност и прехвърляли вината върху другите. Според голяма част съблекалнята тарторите Ивелин Попов, Станислав Манолев и Георги Миланов не играят достатъчно в дефанзивен план и опитват предимно солови прояви.
 
Селекционерът Любослав Пенев бил наясно с образувалите се групички и обмисля да вземе мерки. Той обявил в прав текст пред футболистите, че вече никой няма гарантирано място в националния отбор, както често се случваше до момента.
 

Нашата група "Н" за европейските квалификации