ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Всички тренировки на ЦСКА от днес до понеделник ще бъдат закрити, обявиха от "Армията". Тази сутрин "червените" проведоха занимание, което отново беше водено от временния наставник Сашо Борисов, въпреки че Стойчо Младенов също беше в Борисовата градина. Както вече стана ясно, Екзекутора на Ливърпул се завръща начело на отбора и бързо трябва да прави селекция, след като голяма част от основните футболисти напуснаха след края на миналия сезон заради безпаричието и липсата на ясно бъдеще. От вчера обаче официално ЦСКА вече е собственост на групировката "Червени шампиони", които връщат Младенов на "Армията".

Новият-стар треньор ще бъде представен официално в понеделник в 12:30 часа. До тогава единственият допир до отбора ще се осъществи в събота от 18:00 часа, за когато е предвидена контролата с Банско.

Очаква се тренировката тази вечер на "армейците" да води Стойчо Младенов.

Днес той се яви в Борисовата градина с помощниците си Анатоли Нанков и Илиян Василев. Те се срещнаха с представителя на "Червени шампиони" Александър Тодоров и Георги Илиев-Майкъла, а на "Армията" дойде и бившият шеф на ДЮШ на ЦСКА Иво Котев. Той също се завръща при "червените", но все още не е ясно на какъв точно пост.

Тепърва към тренировките на ЦСКА ще се присъединяват нови футболисти, а Младенов ще прави "най-скоростната селекция на света", както каза снощи Александър Томов, защото началото на новия сезон чука на вратата. На 20 юли (събота) от 20:00 часа "червените" домакинстват на Локомотив (Пловдив).

От няколко дни с ЦСКА тренират опитните Валентин Илиев и Емил Гъргоров, които също като Стойчо Младенов все още нямат договори с клуба. Не е изключено при "армейците" да се завърнат някои от напусналите след края на миналия сезон, а БЛИЦ вече ви съобщи, че Иван Бандаловски и Апостол Попов може и да продължат да защитават екипа на "червените". 

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ