ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Защитникът Жереми Фо-Поре е поредното ново попълнение на ЦСКА. Левият бранител ще започне тренировки с "червените" от утре. Французинът идва на стадион "Българска армия" като свободен агент, след като договорът му с Черноморец (Бургас) изтече на 30 юни и не беше подновен.

Тази вечер тренировки с "червените" започнаха двама нападатели - Рангел Абушев, който преди дни се раздели с Локомотив (Пловдив), както и македонецът Християн Кировски.

Както е известно, тренировки под ръководството на Стойчо Младенов водят още Валентин Илиев, Мартин Петров и Емил Гъргоров, но към момента само първият е склонен да подпише договор, докато Марто и Бадема очакват трансфери зад граница.

25-годишният Жереми Фо-Поре изкара 2 години на "Лазур". Първият му сезон при "акулите" бе забележителен. Последваха обаче сериозни контузии, които се отразиха на представянето му в бургазкия клуб.

На 16-годишна възраст Фо-Поре преминава от школата на Лион в тази на Валенс. През 2005-а Валенс е обявен в несъстоятелност и Фо-Поре подписва с Шамбери. Две години по-късно преминава във Ваубан Страсбург като в същото време учи "Физическа подготовка и управление на спорта". През 2010 г. е привлечен в РК Страсбург, където е едновременно футболист и фитнес треньор.

Той става стълб в отбраната с 24 шампионатни изяви, а тима завършва в горната половина на класирането. Присъединява се към Черноморец (Бургас) в края на юли 2011 със свободен трансфер, но се раздели с "акулите" това лято.

Интерес към Фо-Поре проявяваше и "Ботев" (Пловдив), но в крайна сметка той се озова в ЦСКА.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ