Повече от час преди началото на мача Реал (Мадрид) - Лудогорец вече са ясни съставите на двата отбора. Колегите от "Марка" първи обявиха титулярите, на които Карло Анчелоти и Георги Дерменджиев залагат в срещата от Група "В" на Шампионската лига. Двубоят на "Сантяго Бернабеу" стартира в 21:45 часа и ще бъде предаван директно в БЛИЦ TV, както и по btv action.

Анчелоти залага на очакван състав. Големите звезди Кристиано Роналдо и Гарет Бейл са титуляри, а на върха на атаката вместо Карим Бензема е предпочетен Хавиер Ернандес. Очаквано на вратата застава резервата на Икер Касияс - Кейлор Навас, който получава шанс за изява в срещата тази вечер.

Атаката на Лудогорец пък повежда юношата на Селта Даниел Абало. Испанецът е предпочетен от треньора Георги Дерменджиев пред другите две опции - Юнес Хамза и Жуниор Кишада. Абало започна на върха на атаката и в домакинството срещу Ливърпул, като дори отбеляза гол, след като преди това беше наказал "мърсисайдци" и на "Анфилд".

Титуляри по крилата за разградчани започват Михаил Алесандров (отдясно) и Върджил Мисиджан (отляво).

За Лудогорец това е последен мач в тазгодишното издание на Шампионската лига. Българският първенец все пак има минимален шанс да се класира на елиминациите в Лига Европа. Избраниците на Дерменджиев обаче трябва да спечелят поне точка на "Сантяго Бернабеу" и да разчита Базел да победи като гост Ливърпул, за да изпреварят с точка англичаните в крайното подреждане в Група "B". В случай на равенство в мача на "Анфилд" Лудогорец ще трябва да победи Реал (Мадрид), за да продължи на европейската сцена и след Нова година. При победа на Ливърпул, трите точки отново са задължителни за българите, за да изпреварят в класирането този път Базел.

реал_1.jpg
РЕАЛ (Мадрид):
13.Кейлор Навас, 17.Алваро Арбелоа, 18.Начо Фернандес, 2.Рафаел Варан, 5.Фабио Коентрао, 24.Асиер Ияраменди, 8.Тони Кроос, 23.Иско, 11.Гарет Бейл, 14.Хавиер Ернандес, 7.Кристиано Роналдо
Резерви: 1.Икер Касияс, 3.Пепе, 12.Марсело, 15.Дани Карвахал, 26.Медран, 9.Карим Бензема, 20.Хесе Родригес
Треньор: Карло Анчелоти



22.JPG
ЛУДОГОРЕЦ: 21.Владислав Стоянов, 80.Жуниор Кайсара, 55.Георги Терзиев, 27.Козмин Моци, 25.Йордан Минев, 8.Фабио Ешпиньо, 18.Светослав Дяков, 7.Михаил Александров, 93.Върджил Мисиджан, 84.Марселиньо, 17.Даниел Абало
Резерви: 26.Милан Борян, 15.Александър Александров, 12.Абел Анисе, 23.Христо Златински, 88.Вандерсон, 11.Жуниор Кишада, 99.Юнес Хамза
Треньор: Георги Дерменджиев



real_lud_sastavite.jpg



Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа