Евродепутатът и лидер на Презареди България Николай Бареков изригна от Страсбург. Той обяви, че е единственият български евродепутат в епицентъра на атентата. 

Както БЛИЦ писа още снощи той отправи емоционално послание в социалната мрежа, по повод състоялата се касапница. 

Ето какво написа днес Бареков:

За ваше инфо. Оказах се единствен български евродепутат в епицентъра на атентата. Благодарение на Бог и Исус Христос оцеляхме. Но нито един баджак от българските телевизии не ме потърси за подробности. Търсили Новаков и Джамбазки от ГЕРБ, които стояха залостени като мишки в парламента на десет километра от стрелбата, да им предават как се чувствали депутатите. А за жертвите, майките, децата, жените с количките, студентите на площада никой не пита и не се интересува...Журналистика по баджаци на световно ниво!

Припомняме, че двама души са загинали и 14 души са били ранени по време на стрелба на коледния пазар в Страсбург. Френските власти издирват 29- годишния Шериф Шекат за терористичния атентат снощи до коледен базар в Страсбург. Той откри стрелба снощи в 20 ч. местно време (21 ч. българско време) в центъра на града. 29-годишният Шериф Шекат е трябвало да бъде задържан по-рано същия ден по подозрение в съучастие в убийство и грабеж. Избягал е с такси, като е заплашил шофьора. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!