Моделът Кристин Илиева, която пострада при тежка катастрофа с поп изпълнителката Дивна, има нужда от средства, за да се възстанови напълно. Семейството й се обръща с молба към всички добри хора, които могат да й помогнат, пише dnes.bg.
"Кристин вече два  месеца се бори да се възстанови от ужасния инцидент, след който сериозно пострадаха и двата крака. Тя претърпя множество операции както в България така и в Турция, където само през последния месец и бяха направени общо 5 операции за поставяне импланти в бедрената кост, таза и коляното както и пластики на двата крака", написаха близките й в писмо до медиите.

"За съжаление са нужни още доста средства (приблизително 65 000 евро) за нейните бъдещи операции и рехабилитации в чужбина, които гарантират 100% възстановяването й. Нейното семейство няма финансова възможност да продължи напред процедурите и затова се обръщат към всички добри хора", се казва още в писмото до медиите.

Близките й се надяват на помощ, с която Кристин да се върне към нормалния си живот и да стъпи здраво на краката си.

Те напомнят, че тя е един от най-успешните български модели, която за две години е работила на няколко континента за големи световни клиенти като.

Кристин Илиева пострада тежко в катастрофа на 12 март, зад волана на смазания автомобил бе певицата Дивна, която не пострада при инцидента.

Кристин бе с опасност за живота, с тежки фрактури на двата крака и разкъсвания на десния.

Ето и дарителската й сметка:

КРИСТИН ЦВЕТОЗАРОВА ИЛИЕВА
BG70FINV91501317158471