Собственици на обекти в к-г „Ахелой“ бият тревога, че снежната буря от последните дни е оказала разрушително въздействие върху плажа, комуникациите, заведенията.


„Тук е трагедия. Морето погълна плажната ивица, вече нищо не остана. Всеки момент ще рухне едно от заведенията, което до скоро беше на 10 метра от водата, а вече тя буквално е вътре. Вече няма никакви комуникации“, каза с огромно притеснение собственик, който изпрати и снимки.

Най-тежко е положението в района на комплекс „Анастасия“. Хората са изключително загрижени, тъй като са подавали серия от сигнали, но реакция от институциите до този момент няма.

„Съпричастен съм и съчувствам на колегите, засегнати от морското вълнение по ивиците в Несебър и Слънчев бряг, но в същото време им завиждам, защото поне се вдигна някакъв шум и може би ще се вземат някакви мерки във връзка с критичното състояние на обектите, стопанисвани от тях.. При нас, на къмпинг Ахелой, както се казва: Цар далеко, Бог високо...Нищо не се прави по проблема, който вече години наред е същият. Лошото е, че след последното вълнение от 26-27 февруари 2018 година, вече не остана нищо“, алармират хората.

БЛИЦ припомня, че след ужасяващата картина на плажовете в Несебър и Слънчев бряг, ужасът се повтори и на плажната ивица край Обзор.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: burgasinfo.com