Кандидатът депутатът Николина Ангелкова посети град Костенец.

Заедно с нея бяха и водачът на листата на ГЕРБ - СДС за София област Младен Маринов, кандидата за народен представител Марин Маринов и кмета на Костенец Йордан Ангелов.

Ето какво написа във Фейсбук бившата министърка на туризма:

С водача на листата на ГЕРБ - СДС за София област Младен Маринов, с кандидата за народен представител Марин Маринов и с кмета на Костенец Йордан Ангелов дадохме символичен старт на реконструкцията на довеждащия водопровод за гр. Костенец. Поетапно за изграждането ще бъдат отпускани средства, като първият транш е в размер на 300 000 лв. от общата стойност 2 389 545 лв.

Днес бе поставено началото на същинската реконструкция на този важен за жителите на общината проект. С инвестицията ще се подобри водоснабдяването на населените места, това е още една крачка за подобряване на средата за живот за хората в общината.

В гр Костенец посетихме и многофункционалното спортно игрище. Дейностите по проекта включват: изграждане на футболно игрище, стрийт фитнес площадка, площадка за тенис на маса. Проектът е реализиран със средства от Министерството на младежта и спорта.

С водача на листата на ГЕРБ - СДС за София област Младен Маринов, с кандидата за народен представител Марин Маринов и с...

Публикувахте от Nikolina Angelkova в Четвъртък, 1 април 2021 г.