Бизнесдамата Мариета Захариева стана "Мисис България Европа 2020" на провелия се вчера национален конкурс, организиран от Меги Савова. Тя ще представлява страната ни на европейската сцена.

Захариева грабна короната в ожесточена надпревара в балната зала на хотел "Монтесито". Тя е на 41 години от София и е майка на 16-годишен син.

Новата Мисис България е производител на пробиотиците и имуностимулаторите  "Bactojoy", които се правят на основата на коластра и полезната бактерия за киселото мляко Lactobacillus Bulgaricus. Нейната компания е "Булгар Биотик" ЕООД.

"Всеки наш пробиотик е на основата на един от най-древните и най-полезни за българите пробиотични щамове Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus. Нашата мисия е да помагаме на хората да се чувстват по-здрави, по-енергични и по-усмихнати, като съчетаваме дълбоките традиции при извличане на най-ценните за здравето природни съставки и съвременните технологии за производство. Това е много важно в условията на пандемия от COVID-19", заяви Мариета Захариева.


"В същото време предлагаме продукти по иновативен и приятен начин за консумация. Под иновативната ни и лесна за приемане формула продуктите ни съчетават полезните натурални пробитици и насладата от приятен, дори шоколадов вкус. Иновативни сме в това да комбинираме здравословното с приятното. Нашите знания ни вдъхновяват да помагаме на повече хора да водят здравословен начин на живот", сподели още тя.