Гери-Никол вдигна грандиозен купон за 18-ия рождения си ден, който беше в събота.
Криско не уважи събитието и не поздрави приятелката си, но за сметка на това певицата получи видеовизитки от фолкзвездите Анелия, Галена, Фики Стораро , водещата Петя Даикова и футболиста Ники Михайлов. 

Последният само затвърди слуховете, че двамата с певицата са имали нещо повече от приятелство. Според запознати Ники не е присъствал; на партито защото е заминал на почивка точно в събота. Подаръка щял да й даде лично. 

„Геро, честит рожден ден, да си м и жива и здрава. Да си все така дива и неопитомена. Да си много щастлива и да си гониш мечтите, както го правиш до момента. Любов и късмет в работата и във всяко едно твое начинание. Целувки и весело изкарване“, каза Ники. 

Гери-Никол получи яхта като подарък за рождения си ден, пише „Всеки ден".  „Красавицата", както Гери-Никол нарича новата си глезотия, е чисто бяла и носи нейното име. Запознати разказват, че машината е с дизелов двигател и достига максимална скорост 35 възела. Може да бъде видяна на пристанището във Варна.

„Гери е истинска късметлийка. Родителите й изпълняват всичките й капризи. Миналата година получи„Порше Кайен", без дори да има книжка. Оттогава мрънка за яхта - получи и нея", шушукат нейни приятели.

„Всички й се подмазват, защото знаят чие дете е. Малката е въшлива от пари и това за никого не е тайна",шушукат съграждани на певицата.

Майката на скандалната тийнейджърка е сестра на изчезналия ъндърграунд бос Мето Илиянски.Преди време пък излезе скандалното разкритие, че през 2011 г. дядо й е морякът, чийто кораб бе задържан със 169 кг кокаин на борда.