Най-бляскавото модно събитие - Sofia Fashion Week не може да мине без присъствието на Николета Лозанова, която тази година даде лицето си не на марка за дрехи, а на очила. Тя бе гвоздеят на вечерта, с който категорично ревюто се превърна в най-коментираното, а причината бе изненадващата й поява в клетка, пише hotarena.net
Николета типично в свой стил се показа една класа над другите, като не дефилира по подиума, а бе пренесена от няколко мускулести мачовци и на лицето си не носеше тежък грим, а ексклузивния и последен модел слънчеви очила от известна марка, който все още никой в България не притежава, а ще са налични след месец. 
 

"Имах честта и удоволствието да бъда част от едно нестандартно и уникално по рода си ревю на слънчеви очила, чиято черешка на тортата бях именно аз, в ролята на садо-мазо, фатална жена!  Съвсем неслучайно мой сценичен партньор бе малко, грозно, голо коте...на фона, на което очилата и аз, изпъквахме двойно повече от обикновено!

Така самата тя описа изявата си, като съвсем не скри факта, че сценарият е своеобразна закачка с малките котета на Валери Божинов.