"Аз къпя бебето. Тръпката да имаш дете е наистина невероятна", призна вчера пред "Монитор" Тишо. Половинката му Венета Райкова е изморена от раждането, но страшно щастлива, разказа той. Тя е изписана от "Шейново" още в петък, защото не е имало никакви усложнения и сега двамата се радват на малчугана у дома. Тишо е нагласил с мерак детската стая и креватчето още докато двамата са били в болницата.
Той не може да си намери място от гордост и признава, че още не са мислили къде да хвърлят пъпа на бебето, който ще падне всеки момент. "Може да се отиде за това някъде в чужбина. Има време", казва той.

Тишо и Венета си гледат сами малкия Патрик, не разчитат на никаква помощ от баби и бавачки . Водещата на "Горещо" смятала в скоро време да започне да снима нови предавания. В момента текат записаните от нея предварително. "Според Венета Патрик много прилича на мен. Не само заради сините очи, но и заради цепнатата брадичка. Аз нямам впечатления от други бебета, но той ми се вижда много кротък. Рядко плаче. Венета роди геройски бързо. За 15 минути", разказа Тихомир. /БЛИЦ

.