Къщата на Big Brother напусна Мила. Незрящата жена събра най-нисък процент от зрителските симпатии. Пред Нова телевизия тази сутрин тя каза, че преди 13 години е ослепяла след атрофиране на очния нерв поради претърпяна катастрофа с неин колега.
 От осем години не се е срещала с този колега. Преди три години пък заболяла от рак на гърдата и посещавала химиотерапия. Сега тя учи журналистика и приложна лингвистика и живее в студентските общежития самостоятелно. След катастрофата приела просто, че не вижда, макар че не било никак лесно и си задавала въпроса защо точно на нея й се е случило.  Споменът и за светът е красив, жив и цветен, но липсата на зрение е страшно ограничение.  След изгонването й снощи се е чула със свои състуденти, които й казали, че просто не са видели Мила в Биг брадър. Тя сподели, че в къщата й липсвали интелигентните разговори за живота, политиката, изкуството, музиката и т.н. Мила сподели още, че имала приятел, с който продължили връзката си 5-6 години след катастрофата. Тъй като моята визия не бе променена, близките ми забравяха че съм сляпа, знаеха за мен, че съм се държала по определен начин и трудно са приемали грешките й. След като се разделила с приятеля си тя се чувствала по самотна и не се е влюбвала наскоро. Сега и предстои лекарска интервенция, след която Мила се надява да вижда поне силуети.
Днес Страшният съд продължава и още един съквартирант ще напусне шоуто. Застрашени са Константин, Камен, Самие и Филип. /БЛИЦ