Попълнете търсена ключова дума или фраза

На 4 места спират водата в София днес

https://blitz.bg/obshtestvo/na-4-mesta-spirat-vodata-v-sofiya-dnes_news470079.html Blitz.bg София, България 09 Дек. 2016, 07:38 595 прочита 0 коментара
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 9 декември, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

На 9 декември (петък), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Проф. Атанас Иширков“ , жк. „Студентски град“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Проф. Атанас Иширков“ от ул. „Акад. Борис Стефанов“ до ул. „Проф. Кирил Попов“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Проф. Атанас Иширков“ срещу бл. 54.

На 9 декември (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Шейново“ , Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Шейново“ от ул. „Васил Априлов“ до ул. „Мургаш“; по ул. „Мургаш“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Шейново“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Шейново“№21.

На 9 декември (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Васил Калчев“ , жк. „Дианабад“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Васил Калчев“ от ул. „Апостол Карамитев“ до ул. „Владимир Трендафилов“, ул. „Свети Пимен Зографски“ бл. 42
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Калчев“ до Т-маркет.

На 9 декември (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Уошбърн“ , жк. „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Никола Войновски“ от ул. „Капитан Георги Мамарчев“ до ул. „Ресенска поляна“
по ул. „Капитан Георги Мамарчев“ от ул. „Никола Войновски“ до ул. „Уошбърн“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Капитан Георги Мамарчев „ ъгъла с ул. „Уошбърн“.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

0 Коментара:

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам