Полицейското управление в Приморско е с нов началник от броени дни. Иван Малинов поема поста, след като красивата Яна Узунова бе назначена за ръководител на новото антикорупционно звено в ОДМВР-Бургас, съобщава "Флагман", цитирайки свой източник.

Малинов е дългогодишен кадър на бургаската областна дирекция на МВР с доказана експертност. Той бе началник на група  за противодействие на противозаконното отнемане на МПС към Отдел „Криминална полиция“.


Неговият екип е работил по най-големите удари на полицията срещу автоджамбазите в Бургаска област. В момента Малинов е главен инспектор и началник на РУ Приморско.

След смяната на легендарния директор Галин Згуров през 2016 г. неговото място се оказа доста горещо. Веднага след Згуров временно бе назначен заместникът му Живко Добрев.

След него управлението пое Калин Стоянов, който е дългогодишен кадър на Икономическа полиция и борба с организираната престъпност. След това начело на РУ Приморско застана главен инспектор Яна Узунова, която е повишена в ръководител на новото антикорупционно звено в ОДМВР-Бургас.

Узунова е дипломиран доктор по национална сигурност и доказан кадър на бургаската полиция.