Популярен герой от пловдивския ъндърграунд е бил заловен снощи с кокаин. 40- годишния Милен Бараков - Барака за пореден път е хванат с дрога от полицаи от Шесто районно.  Според запознати, той имал постоянна клиентела в местните клубове и работел по поръчка, съобщава "Трафик".

Миналата година, през януари Барака бе задържан с кокаин. Бе заловен да шофира дрогиран лек автомобил „Пежо“, като по време на проверката бил във видимо неадекватно състояние. Тестът с драг чек потвърдил, че е под въздействието на кокаин. При последвалия обиск у пловдивчанина било открито пакетче с над 0,5 грама от същия наркотик.  

Мъжът се занимава с отдаване на помещения под наем в Карловско, според запознати доста време е прекарал в чужбина. 
Барака е в ареста на Шесто районно. 

 

Дрогиран шофьор бе засечен в ранните часове на вчерашния ден в Пловдив. Около 4.10 часа на ул. „Ген. Скобелев“ екип на Четвърто РУ спрял за проверка лек автомобил „Пежо“, управляван от 39-годишен мъж от града. Зад волана бил Милен Бараков, по известен като Барака. 

Той бил във видимо неадекватно състояние и тестът с драг чек потвърдил, че е под въздействието на кокаин. При последвалия обиск у пловдивчанина било открито пакетче с над 0,5 грама от същия наркотик.  

Бараков бил отведен за едно денонощие в полицейския арест. Мъжът се занимава с отдаване на помещения под наем в Карловско, според запознати доста врме е прекарал в чужбина. 

Срещу него е образувано бързо производство. С постановление на Районна прокуратура мярката му за неотклонение е удължена до 72 часа.