Шофьор паркира неправилно в столичния квартал „Борово” и получи урок, който ще помни дълго време. Снимка, запечатала бруталния начин, по който е бил наказан водачът, се появи във фейсбук групата „Забелязано в София”.

На кадъра се вижда возилото, чието предно стъкло е засипано с боклуци, най-вероятно от близкия контейнер.

„Защо ли? Някъде из “ Борово””, гласи лаконичният текст към снимката, която бързо стана повод за бурна дискусия.Според голяма част от интернет потребителите, шофьорът на тойотата си е позволил да паркира неправилно и си е получил заслуженото. Хората не изключват водачът да е заел мястото на друг колега. 

Намират се и такива, които оправдават шофьора на японската кола. Въпреки че е спрял на завой, е оставил място за преминаване.

Като цяло недоволството на фейсбук потребителите е породено от факта, че някой отново е проявил простотията си. Според тях, не това е начинът да накажеш някого.

 „Селска постъпка 112 е безплатен”, „ Защото сме малък, но за сметка на това много прост и мръсен народ”,  „Защо просто не звъннат на куките да подадат сигнал да бъде глобен”, са само част коментарите, осъждащи действията на отмъстителя.