Ще бъда бухалка за всички институции, които не си вършат работата. Това се зарече депутатът от Обединени патриоти Емил Димитров-Ревизоро в предаването „Още от деня” по БНТ. 
Вчера той беше избран за председател на парламентарната Комисия за наблюдение на приходните агенции, сивия сектор и контрабандата. 

„Трябва да установим къде има пропуски в системата, за да се предотврати контрабандата. На осем пристанища в държавата липсва касовия апарат на държавата. Това не може да продължава. Искаме да увеличаваме пенсии и заплати, но така няма да стане. Не съм страхлив човек. Знам, че ще има атаки срещу мен, но не се притеснявам. Има недосегаеми хора. Тези 1,2 млрд. лева, които са в сивата икономика, отиват за подкупи, захранване на политически партии и институции. Знам, че ще настъпя интересите им. Тези пари трябва да влязат в държавната хазна. Това обяви и премиерът. Ние сме колективен орган и ще помагаме с всичко, което можем. Най-големите проблеми са в контрабандата с горивата”, категоричен беше Димитров.