Тодор Батков обяви кой ще води "Левски". Начело на отбора застава триото Антони Здравков, Елин Топузаков и Мариан Христов. Босът изтъкна, че им гласува пълно доверие.

"Левски" ще бъде воден от триото Антони Здравков, Мариан Христов и Елин Топузаков. С пълно доверие. Треньорът ще бъде този, който има лиценз. Тони Здравков ще е треньор поне до края на полусезона. Това е моя идея. Естествено, заедно с единствения наличен директор - Христо Йовов. Феновете го приеха нормално. Обещахме на привържениците пълна мобилизация във връзка със 100-годишнината, както и в предстоящия важен мач с ЦСКА и оставащите общо 14 мача до края. Те обещаха също монолитност и безрезервна подкрепа към отбора", заяви Батков.

По-рано БЛИЦ ви съобщи, че именно Сухия е един от вариантите да поеме "на пожар" "сините", след като феновете не допуснаха Ивайло Петев. Топузаков и Христов пък бяха помощници на Йоканович. Именно Топчо се нагърби със задачата да води вчерашната тренировка, след като ядосани привърженици не допуснаха Петев. На "Герена" вчера се разигра невиждан скандал. Група запалянковци провалиха пресконференцията по представянето на новия треньор Ивайло Петев, съблякоха го по грозен начин и го изгониха от залата, обиждайки го на "чорбар".

Въпреки случилото се Батков заяви, че Петев ще остане начело на "сините", но в крайна сметка самият наставник осъзна, че няма как да работи при тази обстановка и обяви, че се оттегля.