Тодор Батков се заяде с Наско Сираков. Адвокатът днес имаше среща с феновете след скандалите вчера. Припомняме, че Сираков подаде оставка и заяви, че кракът му повече няма да стъпи на „Герена“. С депозирана оставка е и Иво Тонев. Батков индиректно нападна директорите за лошата комуникация с феновете и за това, че не са били уведомени за намерението Петев да бъде назначен за треньор.

„Не може в четири без десет да се обаждаме на представители на националния фенклуб и да им кажем, че след половин час ще обявим Петев за треньор. Сигурно грешката е моя, защото вероятно аз трябва да върша всичко, макар че решението да започнем преговори с Петев беше от петък вечер. Ние не можем да се пазим с полиция от нашите собствени привърженици. Имаше достатъчно време до вторник следобед да се направят определени срещи, да бъдат уведомени за това назначение. Това е грешка на ръководни фактори в клуба, но отговорността е моя“, заяви Батков.

„По отношение на директорите, и двамата депозираха оставки, единият устно, другият и устно и писмено. Няма да взема решение поне до мача с ЦСКА. Най-лесно е да подадеш оставка и да ми пожелаеш успех на срещата с феновете. Тонев има формално депозирана оставка, ще мисля дали да я приема или не. Всъщност, това е омагьосан кръг, аз трябва да подам оставка, тъй като съм мажоритарен собственик. Разговарях вчера един час със Сираков, тъжно е. Разбрахме се днес да разговаряме, но телефонът му е изключен. Няма как да го търся по Фейсбук, защото някак си не върви. Надявам се да си включи телефона и да говорим“, допълни мустакатият шеф.