ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Стоян Колев напусна лагера на Локомотив (Пловдив) и до часове ще стане играч на ЦСКА, съобщиха от лагера на "смърфовете" за БЛИЦ.

Още тази сутрин 37-годишният вратар ще направи първа тренировка с "червените" на стадион "Българска Армия".

Преди около месец стражът се раздели с Черноморец и започна подготовка с Локо (Пд), като бе договгорил личните си условия с "черно-белите" и само трябваше да парафира контракта си. Очакваше се да започне сезона като резерва на Йордан Господинов, но в крайна сметка ще пази за ЦСКА, където ще се конкурира с Томаш Черни.

Снощи обаче Тяната е получил обаждане от ЦСКА и веднага е тръгнал към София.

За Колев лобира Стоян Йорданов, досегашният треньор на вратарите при "червените". Освен това Стойчо Младенов е човекът, наложил стража като титуляр на “Българска армия”, и отлично познава качествата му.

Той игра под ръководство на Младенов при шампионския за ЦСКА сезон 2002-03. Преминаването му на "Армията" е 100 процента сигурно. Вратарят ще бъде част от мащабната селекция, която готви Стойчо Младенов следващите дни. Пред завръщане в ЦСКА също са Валентин Илиев, Емил Гъргоров и Ибрахима Гай. Първите двама вече тренират с "червените", а подготовка с тима от вчера води и Мартин Петров. Той обаче би останал на "Армията" само при положение, че не си намери отбор в чужбина, след като се раздели с Еспаньол.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ