Вероятно сте били в подобна ситуация – предстои ви служебна среща с важни хора, но други неотложни ангажименти ви забавят. Бързайки, пристигате в последния момент и се оказва, че в суматохата и напрежението доста сте се изпотили. За съжаление няма как да „замаскирате положението“ – неприятната миризма сякаш е навсякъде в помещението, а вие сте безсилни срещу нея.
Ако познавахте невероятните ползи на хлорофила, това никога нямаше да ви се случи!

Хлорофилът представлява зелен пигмент, съдържащ се в редица растения, водорасли и гъби. Ефектите му върху човешкото здраве са отдавна известни – той е мощен детоксикатор с пречистващо кръвта действие, има доказани антибактериални и противогъбични свойства, стимулира имунната система.

Употребата на хлорофила като средство за неутрализиране на нежеланите телесни миризми датира от преди повече от половин век. Тогава се е използвал предимно за намаляване на лошите миризми след различни хирургични интервенции и също така се е включвал в състава на някои козметични продукти, като например средства за орална хигиена, сапуни и други, с цел подсилване на дезинфекциращото и освежаващото им действие.

Днес едни от най-реномираните производители на диетични добавки предлагат специални продукти с хлорофил, които дезодорират тялото отвътре и подпомагат действието на антиперспирантите и другите средства срещу изпотяване и неприятна миризма.
 
Мощната сила на хлорофила – концентрирана в продукти Хлорофреш!

Хлорофреш е специализираната продуктовата серия на американския бранд Nature’s Way – лидер в производството на билкови екстракти и други природни средства за здраве и красота.

Продукти Хлорофреш съдържат първокласен, изцяло натурален хлорофил под формата на хлорофилинов комплекс, извлечен от листата на растението Morus alba (бяла черница). Предлагат се в течен вариант, както и на капсули, и са едни от най-ефективните естествени средства за дезодориране на тялото отвътре и поддържане на дълготрайна свежест.
 
С какви цели се препоръчва терапията с продукти Хлорофреш:
 
• обща детоксикация на тялото;

• елиминиране на нежеланите телесни миризми, предизвикани от нездравословно хранене и прекомерна консумация на месо и млечни продукти, прием на лекарства, хормонални нарушения;

• освежаване на дъха;

• регулиране на изхождането при запек и оптимално очистване на стомашно-чревния тракт от токсините.
 
Какви ползи осигурява хлорофилиновият комплекс, съдържащ се в продукти Хлорофреш:
 
• при триметиламинурия (синдром на рибената миризма) и хормонален дисбаланс: дезодорира вътрешната среда на тялото;

• при обилно изпотяване (хиперхидроза): намалява неприятната миризма в областта на подмишниците и други критични области;

• при халитоза: течните продукти Хлорофреш могат да се използват вместо вода за уста, която поддържа дъха свеж и потиска възпалението в устната кухина;

при нездравословна диета, запек и усещане за непълно изхождане: детоксикира храносмилателната система и намалява лошия мирис на изпражненията.

Бонус ползи: понижава нивата на „лошия“ холестерол и стимулира редукцията на теглото.
 
Изберете продукт от серията:

» Хлорофреш хлорофилови капки без алкохол (59 ml)

Прием. добавете 25 капки към пълна чаша /240 ml/ вода или сок и изпийте незабавно. Може да се използва като вода за уста за изплакване или гаргара.

» Хлорофреш® течен хлорофилен комплекс (с натурален вкус) 473 ml.

» Хлорофреш® течен хлорофилен комплекс (с ментов вкус) 473 ml.

Прием. За възрастни и деца над 12 годишна възраст: по 2 ч. л 1-2 пъти дневно. Може да се използва като вода за уста за изплакване или гаргара – по 1-2 ч. л. разтворени в чаша вода.

» Хлорофреш /Хлорофил концентрат/ 90 софтгел капсули

Прием. Възрастни и деца над 12 години: по 2 софтгел капсули 1-2 пъти дневно.
 
Бъдете свежи и винаги в добро настроение с Хлорофреш – вашата тайна за свежо ухание в продължение на часове!

Търсете Хлорофреш в аптeките и онлайн на www.revita.bg