Хаосът в "Левски" продължава. Този път заради промените, които Тодор Батков предприе по спешност. Босът обяви, че триото Антони Здравков, Елин Топузаков и Мариан Христов поема отбора и ще го води във вечното дерби с ЦСКА на 19 октомври. Адвокатът взе това решение, след като група фенове прогони Ивайло Петев от "Герена".

Батков набързо е укротил запалянковците на днешната среща, изтъквайки пред тях, че левскари застават начело на любимия отбор. Тук обаче изниква проблем. Антони Здравков няма право да бъде едновременно старши треньор на "Левски" и шеф на детско-юношеската школа, какъвто пост заема от няколко месеца. Помощник-треньорите Топузаков и Христов пък нямат нужния лиценз ПРО, какъвто притежава Сухия. Решението за Батков е спешно да назначи нов шеф на ДЮШ и Здравков изцяло да се отдаде на работа в мъжкия отбор. В предишни периоди той отново беше спасителен вариант и заставаше начело на "Левски".

Любопитни бяха първите думи на Здравков, след като Батков обяви, че той става треньор до края на полусезона. "Това, което днес говорих с г-н Батков, беше дали имам желание и възможност да помогна с каквото мога на клуба. Аз му отговорих, че съм на работа в "Левски" и щом мъжкият състав има нужда от мен, съм готов да помогна. По принцип обаче аз нямам право да водя "Левски", докато се водя директор на ДЮШ", заяви Здравков.

Интересно е дали всъщност Батков знае за това нещо...

Сухия сподели още, че на този етап ще помага на Елин Топузаков и на Мариан Христов със съвети, но реално няма да ръководи тренировъчния процес. Тренировката тази вечер беше водена само от Топчо. "Доколкото знам Йоканович все още не е разтрогнал договора си и съответно не може да бъде назначен нов старши треньор", каза Антони Здравков.

"Тук е минал моят живот. Единствената ми мисъл е час по-скоро отборът да излезе от тази тежка ситуация", коментира още бившият защитник.