За разлика от зрителите на риалитито „Фермата“, които бяха наясно, че една от отпадналите до момента участнички във „Фермата“ ще получи шанс да се завърне в шоуто, до снощи фермерите споделяха помежду си единствено съмненията си за подобен развой на играта.

И тъй като все по-упорито вярваха, че някоя от елминираните дами ще се появи отново сред тях, всички се молеха това да не е сприхавата софиянка Христина, която беше трън в очите на повечето от тях. След безпрецедентен троен дуел, който се състоя на арената между Христина, Радилена и близначката Йоана, именно щурата столичанка спечели битката и втори шанс да се бори за голямата награда от 100 000 лева. Появата й в стопанството беше приета очаквано – с неособено голям ентусиазъм от част от все още будните играчи в шоуто.

Липсата на положителните им емоции беше видим за всички, а емигрантът Симеон дори й призна, че са се молели тя да не се върне. По-големият шок за всички обаче беше новината, че Христина не само се връща, ами и че ще бъде фермер на седмицата. И ако в началото те не й повярваха, то този факт беше официално потвърден и от водещия Иван при пристигането му в стопанството след дуела. Седмицата със сигурност ще е доста напрегната, тъй като новият началник най-вероятно ще си го върне на съфермерите за негативната реакция и ще наложи тежък режим на управление.