Втори ден търсят изчезналия мъж от къмпинг край Варна. 28-годишният Иван Йорданов е в неизвестност от неделя. Изпратил е смс на баща си и джи пи ес кординати. След това следа от него няма.

„Сигналът за изчезването на Иван е получен от баща му в 19:40 ч. в неделя. Веднага са предприети мерки. Установихме, че 28-годишният мъж е говорил с баща си по телефона и му е казал, че се е изгубил и батерията му ще падне. Чувала се е силна музика. 

Само в БЛИЦ! Мистерията с изчезналия палаткаджия Иван се заплита зловещо ВИДЕО

По-късно е изпратил локацията си. Бащата веднага тръгва по следите му. Преминава през изоставеното военно поделение и стига до гората, където трябва да е сина му. Двамата пак говорят по телефона.

Бащата сподели, че синът му е звучал сънен и объркан”, разказа в ефира на „Здравей, България” кметът на с. Любен Каравелов Иван Димитров.

Палаткаджия изчезна мистериозно посред нощ, дирят го под дърво и камък СНИМКА

Той допълни, че полицията е разговаряла и с приятелите на момчето.

„Те обясниха, че за последно са го видели в 02.00 ч. през нощта. После той се е отдалечил в гората. Събитието, на което е присъствал се е състояло на нерегламентирано място. Имало е сцена със силна музика. Присъствали са и хора от други държави.

Партито се организирало в затворена Facebook група”, каза още Димитров.

По думите му в издирвателната акция са включени и кучета.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!