ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Ръководството на ЦСКА влиза в ожесточен спор с полицията с цел да спаси провеждането на мача срещу Локомотив (Пловдив) на стадион "Българска армия". Двубоят от 1-ия кръг на "А" група е в събота от 20:00 часа, но все още не е окончателно ясно къде ще се проведе.

Миналата година стадионът на "червените" в Борисовата градина получи лиценз с условие на спортното съоръжение да не се провеждат мачове, които са определени от полицията като "рискови". Именно в тази графа попада срещата на ЦСКА с Локо (Пд).

От МВР са изтъкнали пред ръководството на "червените", че феновете на "армейците" били разединени и част от тях подкрепяли старото ръководство от "Титан". Нещо което напълно не отговаря на истината и по време на събора на привържениците в Хасковските минерални бани те декларираха подкрепата си към новите собственици. Запалянковците на 31-кратните шампиони заявиха, че стоят зад новите босове от "Червени шампиони" и не желаят по никакъв начин Димитър Борисов и Иво Иванов да имат нещо общо отново с клуба.

За срещата този уикенд се очаква от Пловдив да пристигнат над 500 фенове на "черно-белите", които не са в никак добри отношения с "армейците".

От Борисовата градина обаче загадъчно обясниха, че с евентуалното преместване на мача от "Армията", БФС цели да отмъсти за вандалщината на цесекарите, които изпотрошиха сградата на улица „Цар Иван Асен II” № 26.

Очаква се фен фракциите на ЦСКА да излязат с декларации, чрез които да гарантират, че стоят твърдо зад представляваните от Александър Тодоров бизнесмени, и че до инциденти по време на срещата в неделя няма да се стигне. Ако все пак БФС реши да премести мача, то най-вероятно ще го изпрати на Националния стадион "Васил Левски", тъй като срещата е залегнала в програмата за пряко излъчване по ТВ7 от 20:00 часа и трябва да се играе на осветление.