ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов заяви, че днес се очакват новини около клуба. Новият силен човек с цялата спортна власт, както го представи Христо Стоичков, дори обяви конкретна дата за край на сагата - 24 юни, т.е. днес. БЛИЦ писа още вчера, че днешният ден е изключително важен за събитията около ЦСКА.

"Да ви кажа честно, не знам как стоят нещата документално. Това може да ви го каже Христо Стоичков или адвокатите. Аз не мога да рзакрия подробности", заяви Никодимов пред "Меридиан Мач".

На въпрос, дали има бунт сред играчите заради забавени плащания, той коментира: Не, дори много добре приемат промените. От "Титан" са се ангажирали да погасят всички плащания към играчите до юни 2013 година. След това ще подпишем договори с футболистите и бъдещите спонсори ще поемат заплатите. Христо Стоичков говори с футболистите и те му вярват. Заради тови ви казвам, няма да има никакви проблеми. Той им е казал какво ще се случи."

"Какво значи силен човек. Нека не се правим на началници. Аз обичам моята работа и си я върша с удоволствие. Правих го досега, ще продължа да го правя. Какво значи силен човек? Човек се ражда силен или слаб. Аз ще правя всичко възможно, за да помагам на Христо Стоичков", допълни Паро Никодимов.

"Мисля, че няма как да започнем от "В" група. Не забравяйте, че през годините ЦСКА се е сливал с кого ли не. Важното е отборът да продължи на чисто. А нашата история никой не може да я вземе, това трябва да го разберете. Титлите, купите, легендарните треньори и футболисти, великите европейски мачове - това никой не може да ни го отнеме. Ако се слеем с друг отбор от "А" група, мисля, че феновете ще го припознаят и ще го подкрепят. Най-важно е да продължим съществуването си", отсече Никодимов. Пред "7 дни спорт" той коментира и историята на вечния съперник "Левски" - "При тях е същото. То не беше ФК Витоша, "Левски 1914". Да сте видели някой да е казал нещо за затриване на спечелените купи или на историята им?! Няма и да видите. Никой не може да заличи името ни, нито победите ни, нито купите ни. Четирите букви остават и винаги ще ги има."

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ