Валя, която преди броени месеци напусна чалгаимперията “Пайнер”, направи най-скандалното признание пред топрепортерката на “ШОУ” Светлана Терзиева-Сесил.
Изпълнителката на хита “Събличай ме бавно” хвърли бомбата, че си мечтае за групов секс с… бившия си шеф и съпругата му!

Запитана коя е най-смелата й еротична мечта, Валя сподели: “Да направя четворка с жената на бившия ми шеф, с него и с моя мъж”. Под моя мъж явно има предвид не бившия си съпруг, а настоящото си гадже, за което за пръв път разкрива подробности: “Казва се Краси и се занимава с бизнес. Той няма нищо общо с музиката и моя бранш, но ме подкрепя както никой досега”, разкрива изпълнителката на “Грях в полунощ”. Дали я подкрепя и в разкрепостените й еротични мераци за секскаре обаче, не става ясно.

Откакто напусна “Пайнер”, талантливата брюнетка взе да гради по-скандален имидж. На въпроса кое е най-безразсъдното нещо, което е правила за любимия човек, Валя отвръща: “Много неща съм правила. Например, когато се пренесох да живея при бащата на моето дете, без да го познавам добре - едва от три или четири срещи за година време...”. Тя без свян споделя и че много пъти е разбивала мъжки сърца, но “не по моя вина, а по стечение на обстоятелствата”. Валя обаче отрича слуховете, че бившият й съпруг я е пребивал по тази или друга причина, както упорито се говори във фолкгилдията. “Това е абсурдно!”, отсече певицата, към която не остана равнодушен дори бившият здравен министър Радослав Гайдарски.