Все повече секс труженички набелязват Родопите като поле за изява на трудовите навици. Двойно повече са обявите за платена любов за областните градове Кърджали и Смолян, установи проверка, направена от „Родопи voice“.

Ако допреди година ареалът на действие на жриците бе разширен в региона с предложения от около 60 дами, техният брой вече е над 100. Всяка обява на ново момиче пък регистрира над 20 000 преглеждания в рамките само на часове.

Скандални новини за разврата, който сеят в Кърджали Симона и колежките ѝ СНИМКИ 18+

Офертите примамват клиенти с „ниски“ тарифи средно по 60 лева. Уловката обаче е, че ласките ще бъдат само в рамките на 30 минути. За час цената е паднала до 100 лева.

Невиждан разврат сеят в Кърджали Симона и колежките ѝ

Всички момичета гарантират „усмивки след сеанса“, разполагат и с луксозни жилища. Някои дори са оферирали с 40 лева за 15 минути, насочвайки вниманието си към по-неплатежоспособни клиенти.

Други предлагат ВИП  ескорт в рамките на дни, като цената може да се договори. С условието обаче, че антураж за извън града се плаща допълнително.

„Всички момичета вече имат редовни клиенти. Както се вика, срещаме се на аванс. Господата може и да работят за скромно заплащане от порядъка на 900 лева, но всеки месец се отчитат при нас“, разкрива „Ева“. Разбира се, това едва ли е истинското име на 25-годишната труженичка в попрището на платената любов.

Вниманието на занимаващите се с най-древната професия е насочено главно към Кърджали, отваря завесата „Ева“.

Градът е с повече възможности, заради огромния брой гурбетчии и изселници, както и близостта с Гърция през „Маказа“. Интересът към Смолян е далеч по-слаб, като се изключат зимните месеци и „заработките“ на курорта Пампорово.

Момичета завъртат общо по около 240 000 лева месечно от проституция в Родопите. Десетки са жриците на любовта, които редовно практикуват най-старата професия в Кърджалийско и Смолянско.

По-голямата част от тях са „гурбетчийки“ за планинския регион и идват само когато клиенти се свържат по обявите им в сайтове за възрастни. Основно пък голямото търсене е в областните градове. Други остават на гастрол по седмица-две, а клиентелата може да достигне до десет души дневно.