Швейцарската полиция е била извикана до дома на Михаел Шумахер в Женева, за да разгони наобиколилите имението представители на медиите и папараци. Руска новинарска агенция дори вчера през деня е имала едночасово директно предаване на случващото се пред дома. То е било прекъснато след намесата на властите.
 
„Искаме семейство Шумахер да бъде оставено на мира“, обявиха от швейцарската полиция пред „Билд“. Според германското издание в дома на седемкратният световен шампион във Формула 1 има постоянно присъствие на медицински сестри и рехабилитатори, които се грижат за бившия пилот.
 
Както е известно, Михаел Шумахер падна тежко докато караше ски във френския зимен курорт Мирабе на 29 декември 2013 г. Той получи сериозен удар в главата, който предизвика кръвоизлив. Това наложи няколко операции на главата на германеца, който в продължение на няколко месеца беше държан в изкуствена кома. След събуждането му от комата, Шумахер беше преместен с хеликоптер от университетската клиника в Гренобъл в болница в Лозана. От няколко дни Пилето е у дома си.
 
ОЩЕ ЗА ШУМАХЕР:
Състоянието на Михаел Шумахер леко се е подобрило
Лекари проучват състоянието на главния мозък на Шумахер
Махнаха част от черепа на Шумахер
Топлото и Шумахер отказват туристи от зимните курорти
* Шумахер блъснал мотоциклетист малко преди да се потроши със ските 
* Мениджърът на Шумахер: Има моменти, в които той е в съзнание