В злополучната нощ, подразнен от поредния бой върху зет му, Димитър Желязков – Митьо Очите повикал на среща Божидар Кузманов. Той обаче му отговорил, че няма зор и който иска среща, знае къде да го намери. Арогантният отговор буквално извадил от нерви и бездруго афектирания наркобос. Той събрал момчетата и тръгнали към ресторанта 4 You. Били въоръжени до зъби с брадви, ножове, бухалки и пистолети. Това разказва пред в. „Телеграф” човек, който твърди, че е бил пряк очевидец на престрелката.
„Когато Митьо и хората му дойдоха, нахлуха като тигри в заведението, очите беше най-отпред, а до него – Сашо и Кольо Магарето. Бяха въоръжени с пистолети, но не ги бяха извадили. Само стискаха брадви и бухалки. Очите влезе с десетина души, а другите завардиха отвън, пред входа и улицата. Запъти се право към масата, на която седеше Божо с хората си, и ревна: „Кви сте вие бе, нещо на мутри ли се правите? Ей сега ще видим какви мутри сте и кви началници го играете!”.

После замахна да удари с юмрук Божо в лицето, но той се дръпна и избягна крошето. В този момент един от гардовете му замахна с бухалката. После човек на Очите грабна един стол и го стовари върху Кравата и компанията му. Буквално го строши в главите му. Тогава вече извадиха патлаците и почнаха да се стрелят и от двете страни, стана като в Бейрут. Кой кого стреляше, не беше ясно, но първият изстрел дойде от групата на Божо”, разказва очевидецът.